Košarica

0

Nakupovalna košarica je prazna

V trgovino

Prevzem in dostava

Prevzem in dostava

Prevzem izdelkov in dostava

Vse torte in sladice izdelujemo izključno po naročilu, zato je prevzem izdelkov možen izključno po predhodnem dogovoru na dogovorjen datum in ob dogovorjenem terminu. Prevzem izdelkov je v poslovni enoti Torte Špela, Špela Peternelj s.p., na naslovu Likozarjeva ulica 29, 4000 Kranj. V izjemnih primerih je prevzem možen na drugi, vnaprej dogovorjeni lokaciji (npr. v primeru poročnih tort).

Lokalna dostava

V nekaterih primerih ponujamo lokalno dostavo, kar pomeni, da vam izdelek pripeljemo mi. Splošna cena lokalne dostave je 0,70€ na kilometer od naše poslovne enote do kraja dostave. Cena lokalne dostave je lahko drugačna od splošne cene izključno, če je tako navedeno pri nakupu konkretnih, standardiziranih izdelkov v spletni trgovini. 

Lokalna dostava je omejena, saj imamo tudi mi omejene možnosti dostave. Prioriteto pri nudenju lokalne dostave imajo izdelki za dogodke, kjer je osebni prevzem otežen ali celo tvegan, npr. v primeru poročnih tort, ter v omejenem obsegu standardizirani izdelki pri nakupu v spletni trgovini.

Dostava z dostavno službo

Izdelkov iz kategorije tort in slaščic praviloma ne pošiljamo z dostavno službo, saj ni možno zagotoviti varne in sveži hrani (s potrebo po hlajenju) primerne dostave. Izdelke iz kategorije pripomočkov za oblikovanje in okraševanje tort pošiljamo izključno z dostavno službo.