Košarica

0

Nakupovalna košarica je prazna

V trgovino

10 let

10 let

10 let Tort Špela.

10 let SweetArt by Špela. 

10 let mene v ustvarjanju sladkih in razigranih kreacij.

 

Kako se je vse skupaj začelo?

Tako. Z željo po ustvarjanju. Veliko dobre volje in tudi nekaj strahu sem v septembru 2012 podjetje Torte Špela, uredila vse zakonske zahteve za opravljanje slaščičarske dejavnosti in začela s profesionalno izdelavo tort.

 

10 let ustvarjanja

V 10 letih se nabere ogromno. Nabere se veliko vzponov. Tudi veliko padcev. Ampak, če me je 10 let kaj naučilo, je to to, da ne smeš obupati. Tudi ko vse izgleda še tako črno, se premakni naprej in hitro spet opaziš, kako sonce kuka izza oblaka, ki se je zgrnil nad tabo. 

Vseh čudovitih občutkov, ki so se v desetih letih dela nabrali, prav gotovo ne morem opisati z besedami. Toliko veselja, pričakovanj, užitkov ob ustvarjanju... Majhnih zmag, ko je krema točno taka, kot si si jo predstavljal in ko je torta dekorirana v tisto popolno natančnost, po kateri sem slišala, da sem  poznana 😊.

 

V tortah sem našla sebe in svojo strast. Veselje in užitek. Hkrati sem v tortah našla svoj mir in vir vznemirjenja. Našla sem svoj svet. 💞

 

Ob deseti obletnici bi se vam rada iskreno zahvalila, da zgodbo SweetArt by Špela ustvarjate z mano in se veselim trenutkov, ki šele prihajajo skupaj z vami.